Consumptief krediet

De meeste Nederlanders gebruiken dit soort krediet wel eens. U kunt bijvoorbeeld denken aan het kopen van een tv of misschien wilt u wel een mooie cruise maken. U kunt het consumptief krediet verglijken met een doorlopend krediet of ook met een roodstand op de bank. U dient er wel op te letten dat er hele grote verschillen kunnen zijn tussen rentestanden en voorwaarden van de bank zelf.

Het consumptieve krediet kunt u eigenlijk weer onder verdelen in twee andere soorten leningen. Deze vormen zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. U kunt deze vormen ook terug halen op deze website.

Het consumptieve krediet is een krediet dat meestal gebruikt word voor alledaags gebruik, Dit krediet kunt u eigenlijk gebruiken zonder een specifiek bestedingsdoel.

Het consumptieve krediet is eigenlijk een geldlening die u meer gebruikt om hedendaagse spullen of misschien wel diensten aan te schaffen. Meestal word dit geld niet gebruikt om bijvoorbeeld waardevermeerding aan uw huis te brengen. De spullen die u andere diensten die u met een consumptief krediet wilt aankopen kunnen natuurlijk heel divers zijn.

Een voordeel

  • Dit krediet is direct te regelen. Zodra het krediet geregeld is kunt u het geld direct opnemen.


Een Nadeel

  • Veel mensen gebruiken dit geld voor hun dagelijkse behoefte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *